DOLAR 33,9982 -0.21%
EURO 38,0659 0.37%
ALTIN 2.827,100,88
BITCOIN %
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sponsor reklam
HAK-İŞ Konfederasyonu Üç İlde Miting Düzenleyecek
18 okunma

HAK-İŞ Konfederasyonu Üç İlde Miting Düzenleyecek

ABONE OL
21 Ağustos 2024 00:01
HAK-İŞ Konfederasyonu Üç İlde Miting Düzenleyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

(ANKARA) – HAK -İŞ Konfederasyonu, çalışma hayatının gündemindeki konulara ilişkin talepleri dile getirmek üzere üç ilde miting yapma kararı aldı.

HAK İŞ’in resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, vergi adaletsizliği, ek protokol zam talebi, işten çıkarmalar, sendikal baskılar, kayıtdışı istihdam, işsizlik, örgütlenmenin önündeki engeller ve iş kazaları başta olmak üzere çalışma hayatının gündemindeki konulara ilişkin Kayseri, Kocaeli ve Gaziantep’te miting yapma kararı alındığı duyuruldu.

Açıklamada, çalışma hayatının gündemindeki konulara ilişkin talepleri dile getirmek üzere düzenlenecek mitinglerin 23 Ağustos’ta Kayseri’de, 5 Eylül’de Kocaeli’de ve 13 Eylül’de Gaziantep’te gerçekleştirileceği bildirildi.

HAK-İŞ’in yaptığı açıklama şu şekilde:

“HAK-İŞ Yönetim Kurulu, 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü toplanarak, vergi adaletsizliği, ek protokol zam talebi, işten çıkarmalar, sendikal baskılar, kayıtdışı istihdam, işsizlik, örgütlenmenin önündeki engeller ve iş kazaları başta olmak üzere çalışma hayatının gündemindeki konulara ilişkin taleplerimizi dile getirmek üzere gerçekleştireceği miting tarihlerini belirledi.

Miting Tarihlerimiz; 23 Ağustos 2024 Cuma Kayseri’de 5 Eylül 2024 Perşembe Kocaeli’de 13 Eylül 2024 Cuma Gaziantep’te gerçekleştireceğimiz mitinglerle taleplerimizi güçlü bir şekilde dile getireceğiz.”

Haber Kaynak : SONDAKIKA.COM

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
dedektifsathishagrotech.comkişisel blogDeneme bonusu veren siteler