DOLAR 34,0985 0.22%
EURO 37,9488 0.2%
ALTIN 2.817,64-0,26
BITCOIN %
İstanbul
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sponsor reklam
BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Kartal’da Chamberlain kaldı
12 okunma

BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Kartal’da Chamberlain kaldı

ABONE OL
11 Eylül 2024 08:00
BEŞİKTAŞ HABERLERİ: Kartal’da Chamberlain kaldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadrosundaki yabancı sayısını düşürmek isteyen Beşiktaş, Vincent Aboubakar’ın ardından iki isimle daha yollarını ayırmak istiyordu: Alex-Oxlade Chamberlain ve Daniel Amartey… Daha önce Eyüpspor ile görüşen ve teklifi reddeden İngiliz yıldız Chamberlain’e Antalyaspor talip oldu.

Kırmızı-Beyazlılar, transfer tahtalarını açmaları halinde hem 31 yaşındaki orta sahayı hem de Amartey’i kadrolarına katabileceklerini iletti. Ancak Chamberlain, Akdeniz ekibine gitmeyi istemeyerek Beşiktaş’ta kalmayı düşündüğünü hem Antalyaspor’a hem de kendi kulübüne bildirdi.

AMARTEY GÖRÜŞMELERİNİ SÜRDÜRÜYOR
Bunun üzerine siyah-beyazlı idarecilerle tecrübeli futbolcu bir toplantı gerçekleştirdi. Bu görüşmede taraflar anlaşırken sözleşmesi 2026’da bitecek olan oyuncunun, Kartal’da yola devam etmesi kararlaştırıldı. Daniel Amartey ise hem Beşiktaş hem Antalyaspor hem de Kasımpaşa ile görüşmelerini sürdürüyor. 29 yaşındaki Ganalı stoperin takımdan ayrılması için yoğun çaba harcanıyor.

SEMİH’TEN İYİ HABER
Beşiktaş’ta teknik direktör Giovanni van Bronckhorst tarafından milli aradaki boşluktan dolayı takıma verilen 4 günlük izin sona erdi. Trabzonspor maçının hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy, takımla çalışmadı. Ancak 18 yaşındaki futbolcunun bugün takımla idman yapması bekleniyor.

Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
dedektifsathishagrotech.comkişisel blog