DOLAR 33,9982 -0.21%
EURO 38,0659 0.37%
ALTIN 2.827,100,88
BITCOIN %
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sponsor reklam
Beşiktaşlı savunma oyuncusu Emirhan Topçu: Hep beraber başarılara koşacağız
3 okunma

Beşiktaşlı savunma oyuncusu Emirhan Topçu: Hep beraber başarılara koşacağız

ABONE OL
19 Ağustos 2024 02:50
Beşiktaşlı savunma oyuncusu Emirhan Topçu: Hep beraber başarılara koşacağız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaşlı savunma oyuncusu Emirhan Topçu: Hep beraber başarılara koşacağız

Olgucan KALKAN/ İSTANBUL, – Beşiktaş formasını giyen defans oyuncusu Emirhan Topçu, “Taraftarlar çok güzel desteklediler, çok teşekkür ediyorum. Gol yesek bile desteklemeye devam ettiler. Onlar destek verdikçe biz de onları yanıltmayacağız. Hep beraber başarılara koşacağız” dedi.

Süper Lig’in 2’nci haftasında Beşiktaş, konuk ettiği Antalyaspor’u 4-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı takımın savunma oyuncusu Emirhan Topçu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmada iptal edilen iki golüyle açıklamalarına başlayan 23 yaşındaki stoper, “İlk defa hayatımda iki gol attım, ikisi de iptal oldu. Tam sevinemedim, yarım sevindim. Takılmamak lazım. İki gol yedik, iç sahada fazla gol yedik. Sonraki maçlarda telafi edeceğiz. İlk maçımdı. Mutluyum, huzurluyum. Galibiyetlerin devam gelir inşallah” diye konuştu.

Genç futbolcu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Rakip olarak gelmekle ev sahibi olmak arasında çok fark var. Rakip olarak geldiğinde üzerinde baskı oluyor. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Desteğin devamını bekliyoruz. Çok güzeldi benim için.”

Uzun bir zamandan sonra sol bek oynadığını aktaran Emirhan Topçu, “Görev verilen her yerde oynayacağımı düşünüyorum. Her türlü rekabete girebilirim” dedi.

“HEP BERABER BAŞARILARA KOŞACAĞIZ”

Son olarak siyah-beyazlı taraftarlara da seslenen Emirhan, “Taraftarlar çok güzel desteklediler, çok teşekkür ediyorum. Gol yesek bile desteklemeye devam ettiler. Onlar destek verdikçe biz de onları yanıltmayacağız. Hep beraber başarılara koşacağız” diyerek konuşmasını noktaladı.

Haber Kaynak : SONDAKIKA.COM

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
dedektifsathishagrotech.comkişisel blogDeneme bonusu veren siteler