DOLAR 34,0082 -0.17%
EURO 38,0786 0.4%
ALTIN 2.830,541,00
BITCOIN %
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sponsor reklam
GALATASARAY HABERLERİ: Aslan’dan sol bek hamlesi!
27 okunma

GALATASARAY HABERLERİ: Aslan’dan sol bek hamlesi!

ABONE OL
27 Ağustos 2024 12:30
GALATASARAY HABERLERİ: Aslan’dan sol bek hamlesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’da sol bek arayışlarının hız kazandığı dönemde dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılıların, kariyerine Fransa’da devam eden tecrübeli futbolcu Nicolas Tagliafico’yu, gündemine aldığı öne sürüldü.

Fransa basınından Foot Mercato’da yer alan habere göre; Galatasaray’ın Olimpik Lyon forması giyen Nicolas Tagliafico ile ilgilendiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların, sol bek transferinde önceliği Arjantinli futbolcuya verdiği aktarıldı. Nicolas Tagliafico’nun Olimpik Lyon’un Fransa Ligue 1’de oynadığı son maçta kadroda olmadığı vurgulandı. Öte yandan Galatasaray’ın Christopher Operi için bir ilgisinin bulunmadığı belirtildi.

Christopher Operi’nin Galatasaray’a önerildiği ancak kurmayların bu transfere sıcak bakmadığı aktarıldı. Galatasaray ile Le Havre arasında Christopher Operi için bir görüşme olmadığı kaydedildi. Nicolas Tagliafico’nun Olimpik Lyon ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Beşiktaş’la da anılan Arjantinli sol bekin güncel piyasa değeri 8 milyon euro. (Milliyet)

Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
dedektifsathishagrotech.comkişisel blogDeneme bonusu veren siteler