DOLAR 34,0082 -0.17%
EURO 38,0786 0.4%
ALTIN 2.830,541,00
BITCOIN %
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sponsor reklam
Galatasaray’da Zaha geri adım attı!
4 okunma

Galatasaray’da Zaha geri adım attı!

ABONE OL
19 Ağustos 2024 03:05
Galatasaray’da Zaha geri adım attı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hepsi birbirinden özel ve önemli isimlerden oluşan kadrosuyla adeta satranç oynuyor… Süper Kupa’da yedek kalmasınasinirlenen Zaha, ilk 11 sözü almadığıiçin ayrılmaya karar verdi ve İngilizkulüpleriyle görüşmeye başladı. Fildişili yıldızdan sonra Hakim Ziyech de benzertepkiyi teknik heyete gösterdi. Konyaspor maçı hazırlıklarında Kerem Aktürkoğlu’nunilk 11’de denenmesi üzerine yedek kalmayabozulan Faslı yıldız, antrenman vekampta isteksiz bir görüntü sergiledi.

GERİ ADIM ATINCA ADI LİSTEYE YAZILDI

Ziyech’e taviz vermeyen Okan Buruk, Konya’da 5 oyuncu değişiklik hakkında bile Ziyech’i kullanmadı, takımda kalmasını istediği Kerem Aktürkoğlu’na güvendi ve milli futbolcusu da 1 gol-1 asistle galibiyette başrolü oynayıp hocasını haklı çıkardı. Tecrübeli teknikadamın mesajını alan Zaha geri adım attı.Şampiyonlar Ligi play-off turunda Young Boysile yapılacak karşılaşmada oynamak istediğiniiletti. Fildişili oyuncu UEFA listesine eklendi.

Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
dedektifsathishagrotech.comkişisel blogDeneme bonusu veren siteler