DOLAR 34,0082 -0.17%
EURO 38,0786 0.4%
ALTIN 2.830,541,00
BITCOIN %
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sponsor reklam
Kombininizi şıklaştıracak zamansız aksesuarlar
20 okunma

Kombininizi şıklaştıracak zamansız aksesuarlar

ABONE OL
21 Ağustos 2024 23:45
Kombininizi şıklaştıracak zamansız aksesuarlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • Taşlı/Zincir kemer

    Bu tür kemerler gözlerin hemen sizin üstünüzde olmasını sağlayan parçalardır. Işıltılarıyla pantolonlarınızdan elbiselerinize kadar farklı bir hava katacaklardır.

    1 / 10
  • Çantanıza bağlayacağınız fular

    Hafif bir kumaştan veya ipekten çantanıza takacağınız bir fular, kombininizi şıklaştırmakla kalmayacak sizin yaratıcılığınızı da öne çıkaracaktır.

    2 / 10
  • Üst üste bileklikler

    Son zamanlarda takıların birçoğu üst üste ve rengarek takılıyor. Siz de sade bir kombin yapıp öne çıkan parçasınızı bileklikleriniz olarak belirleyebilirsiniz.

    3 / 10
  • Güneş gözlüğü

    Yaz kış demeden her mevsimde takabileceğiniz güneş gözlükleri, havanızı değiştirirken göz sağlığınız açısından da faydalı olacaktır.

    4 / 10
  • Suni deri fular

    Fular deyip geçmemek lazım, deseni kadar kumaşı da çok önemli. Son zamanlarda fularlarda çok fazla tercih edilen bir kumaş olan suni deri, spor şık kombinlere çok güzel eşlik ediyor.

    5 / 10
  • Broş

    Görseldekine benzer eğlenceli broşları ceketlerinizde, kazaklarınızda, kabanlarınızda ve gömleklerinizde kullanabilirsiniz. Sıradan bir kombinin bile dikkat çekici hale gelmesine yardımcı olacaktır.

    6 / 10
  • Çantalı kemer

    Bel çantalarının kemer formlularından sonra çantalar iyice kemerle birleşmeye başladı. Öyle ki çantalı kemerler birçok mağazada satılmaya başlandı.

    7 / 10
  • Desenli ve renkli bir şemsiye

    Şemsiye deyip geçmemekte fayda var. İlk başta da söylediğimiz gibi kombin her parçasıyla bütündür. Dikkat çekici bir şemsiyeyle tarzınızı yansıtmanız mümkün.

    8 / 10
  • Fransız şapka

    Fransız şapkalar, hiçbir dönem etkisini kaybetmeyen parçalar arasında yerini alıyor. Özellikle sonbahardan kış mevsimine geçişte kullanımı oldukça ideal.

    9 / 10
  • Taş detaylı zincir kolye

    Eğer zincir kolyelerden hoşlanıyorsanız bir de renkli bir taşla kullanıldığı zaman takmayı daha da çok seveceksiniz. Görseldeki gibi beyaz dümdüz bir gömlek veya beyaz basic tişörtlere oldukça güzel bir hava katacağından eminiz.

    10 / 10

Haber Kaynak : HTHAYAT.HABERTURK.COM

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
dedektifsathishagrotech.comkişisel blogDeneme bonusu veren siteler