DOLAR 33,9982 -0.21%
EURO 38,0659 0.37%
ALTIN 2.827,100,88
BITCOIN %
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sponsor reklam
Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
11 okunma

Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

ABONE OL
30 Ağustos 2024 14:01
Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MANİSA’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. KırkağaçJandarmaKomando Eğitim Merkezi Komutanlığı komandolarının sergilediği tüfekli ve yakın savunma gösterileri törene damga vururken, vatandaşlar büyük coşku yaşadı.

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenlere Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, vali yardımcıları, kaymakamlar, siyasi partilerin il temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. İlk olarak Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı önüne çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Vali Ünlü’nün tebrikleri kabulü ile devam etti. Daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından devam eden tören, Kırkağaç Jandarma Komando Eğitim Merkezi Komutanlığı komandolarının sergilediği tüfekli ve yakın savunma gösterileri nefes kesti. Gösteriler, protokol ve vatandaşlardan alkış aldı. Tören resmi geçit töreniyle sona erdi.

Haber – Kamera: Ersan ERDOĞAN/ MANİSA,

Haber Kaynak : SONDAKIKA.COM

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
dedektifsathishagrotech.comkişisel blogDeneme bonusu veren siteler