DOLAR 34,0709 0.01%
EURO 38,1084 0.5%
ALTIN 2.819,990,63
BITCOIN %
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

sponsor reklam
Mevlid Kandili’nde Coşkulu Kutlama
4 okunma

Mevlid Kandili’nde Coşkulu Kutlama

ABONE OL
15 Eylül 2024 19:40
Mevlid Kandili’nde Coşkulu Kutlama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bahçelievler Belediyesi, Peygamber Hz. Muhammed Mustafa’nın (SAV) doğum günü olan Mevlid Kandili’ni özel bir programla kutladı. Milli Egemenlik Parkı’nda düzenlenen etkinlik, Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Bünyamin Topçuoğlu’nun Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Manevi atmosferin yoğun şekilde hissedildiği programda, tasavvuf müziği dinletisi ve semazen gösterisi de yapıldı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Dursun Ali Erzincanlı sahne alarak, sevilen şiirleri ve naatlarıyla gönüllere hitap etti. Vatandaşlar, Erzincanlı’nın peygamberi anlatan etkileyici performansıyla duygu dolu anlar yaşadı. Bahçelievler Belediyesi ayrıca, Siyavuşpaşa Köşkü’nde Sakal-ı Şerif’i ziyarete açarak, İstanbullulara bu mübarek emaneti görme fırsatı sundu. Sakal-ı Şerif ziyareti yoğun ilgi gördü.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Mevlid Kandili programıyla ilgili olarak, “Peygamber Efendimiz’in doğumunu anmak, onun hayatını ve öğretilerini hatırlamak bizler için büyük bir şeref. Bu mübarek günde vatandaşlarımızı bir araya getirerek, manevi bir atmosferde buluşturmak istedik. Sakal-ı Şerif ziyareti ve özel programımızla kandil coşkusunu hep birlikte yaşadık. Tüm Bahçelievlerli komşularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Kaynak : SONDAKIKA.COM

“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
dedektifsathishagrotech.comkişisel blog